Dalam dating endon kenangan seri

6854933580_2c8b688306_z

rupanya tutup tupperware tu tak tutup rapat...patut la bau semerbak..

(padan muka kan...hantu doyan dan muak doyan..hahaha) Dan..ini CK buat la crepe durian crepe strawberri.

Kami pakat dok gelak bila terkenang kan kampung dia sama ngan ofismate kami J. Masalahnya, sampai la ni kami tak jumpa pun lagi si J ni untuk mendengar ulasan dari dia. Bila dirisik risik rupanya Pak Him ni peniaga atau penjaja ubat ubatan tradisional. Hanya kv sorang jer yg dok ter imagine rupa Pak Him tu cemana. Baca paper hari ni pulak (harian metro), anak2 pak Him buat kenyataan menafikan dakwaan ayah mereka.

Tak sangka tempias glamour berada dekat2 saja ngan kita.

Walaupun dunia hari ini semakin canggih dengan segala kemudahan canggih dan peralatan perubatan yang sofisitikated namun tidak semuan penyakit dapat diubati.

Penyakit yang berkiatan dengan mainan orang dan iblis syaitan tidak akan mampu diubati oleh perubatan moden.

dah la dada berbulu macam babon, muka baru bangun tido.

Jesteru ini biarpun dunia semakin canggih dan sofisitikated namun masyarakat tetap memerlukan pengamal perubatan tradisional untuk mengubati penyakit-penyakit ganjil akibat permainan sahir manusia yang akan melibatkan iblis dan syaitan.

Begitulah kehidupan yang dialami oleh Ali Bin Abu Bakar,65, seorang pengamal perubatan tradisional yang tinggal di Lunas di mana rumahnya tidak pernah sunyi dari dikunjungi oleh orangramai tidak mengira bangsa terdiri daripada Cina, India dan pastinya Melayu untuk mendapat khidmatnya.

hari ulang tahun kelahiran Amiera yang ke-11 tahun..

dan titipan doa buat anak2ku setiap kali aku sujud kepada Nya..

so, pekerja asal bangladesh dan india kami memang ramai.

You must have an account to comment. Please register or login here!